Indkøbskurv Der er 0 varer i kurven

Kontakt

Dækimporten v/Martin Boye
Fuglevangsvej 47
DK-8700 Horsens
Tlf:      +45 75626388
Mail:   info@daekimporten.dk

Priser

Alle priser er inkl moms, montering, afbalancering og Miljøafgift. (Undtaget er dog veteranbil  dæk, 4x4 dæk og andre special dæk ) 
  • Hjulskift fra 75,-
  • Lapning fra 350.-
  • Afbalacering fra kr 75,-
  • Opbevaring pr ½ år 250,-
  • Låsebolte afmonteres fra 400,-
Ring for andre priser

Forretningsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for leverancer fra Dækimporten, herunder www.dækimporten.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Dækimporten

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Dækimporten. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Dækimporten side, er denne af vejledende art.

Bestilling

På www.daekimporten.dk kan du bestille varer via vores website.
Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, eller andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte Dækimporten.
​Du kan bestille varer hos Dækimporten via telefon, mail og du er også meget velkommen til at kigge ind i vores butik med tilhørende flot udstilling af fælge på Fuglevangsvej 47, 8700 Horsens, Denmark.
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og kan ændres uden forudgående varsel.
Når du handler med www.daekimporten.dk indgås aftaler på følgende sprog:
· Dansk
· Engelsk

Betaling

På www.daekimporten.dk kan der betales med:
· Dankort
· Visa Dankort
· MasterCard
· Visa
· Visa Elektron
· American Express

Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkode.

De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken netbutikken eller andre har mulighed for at læse dataene.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragt

Levering af varer fra Dækimporten anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS  eller DSV.

Leveringstiderne er angivet på varerne. Leveringstiderne er vejledende, og afhængige af leveringssituationen fra de pågældende leverandører.
Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre.
www.daekimporten.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser som følge af leveringsproblemer.

Fragt priser fremgår når du afslutter din ordre

Risikoen for varer 

købt på Dækimporten overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på internethandel, også når du handler på www.daekimporten.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Ved køb af løse fælge er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.
Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen skal sendes til:
Dækimporten
Fuglevangsvej 47
8700 Horsens
Danmark

HVIS du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har MODTAGET varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Du betaler dog selv for evt. fragt og returfragt.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller ufranko

Reklamationsret

Når du handler på www.daekimporten.dk har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Vi returnerer kun varens pris og evt fragt.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse: 
Dækimporten
Fuglevangsvej 47
8700 Horsens
Danmark

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende:
· Beskrivelse af fejlen
· Hvornår/hvordan fejlen blev opdaget
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller ufranko.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Udgifter til andre værksteder refunderes IKKE med mindre det er aftalt med os inden det bliver foretaget på værkstedet. Vi forbeholder os ret til at anvise et værksted hvis det skal gøres for vores regning. Husk altid at kontakte os inden du selv sætter noget i gang på et andet værksted end Dækimporten, hvis du forventer at vi skal betale regningen helt eller delvist.

Klageoplysninger

Hvis du mod forventning har en klage over en vare købt hos os, er du velkommen til at kontakte os for at finde en løsning. Alternativt kan klagen indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Hvis du er beboende i et andet EU-land, kan EU-Kommissionens online klageportal benyttes.
Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@daekimporten.dk
 

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en online aftale med www.daekimporten.dk, må du lave et login og derved lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
•    Navn
•    Adresse
•    Telefonnummer
•    E-mail adresse
•    Evt. alternativ leveringsadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Dækimporten og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes jf. bogføringsloven.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren Martin Boye for Dækimporten har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.daekimporten.dk er Martin Boye.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.daekimporten.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Dækimporten har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Dækimporten via e-mail info@daekimporten.dk

 

Efterspænding af hjul

Husk at efterspænde dine fælge efter 300 km efter montering. Det er dit ansvar.
Har du spørgsmål eller i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte os via e-mail info@daekimporten.dk, ringe til os på tlf. 75 62 63 88 eller besøge os på Fuglevangsvej 47, 8700 Horsens, Danmark