Om os

Velkommen til vores webshop

1985 GMC Crew Cab

Dækimportens Historie

Jeg startede Dækimporten i 1996 og har siden haft som mål med butikken at sælge dæk og aluminiumsfælge til lavest mulige priser.

Dette mål er gennem årene opnået ved import af dæk og fælge fra udlandet.

Vores leverandører i udlandet er blandt de største fælg- og dækgrossister, i Europa, og USA. Dét er med til at sikre et stort og billigt udvalg samt hurtig levering!

 

Dækimporten har siden sin start været en af pionererne indenfor salg af aluminiumsfælge i Danmark - endda med egen import direkte fra fabrikkerne - og er i dag agent for fælgfabrikanterne  American Racing,  Revolution,  US Mags,  Foose, Centerline, Möz,  Schmidt med flere.

Dækimporten er også forhandler for Coker tires og Dianmond Back i USA der sælge dæk til Veteran og klassiske biler.

Alle er valgt ud fra et kvalitetskrav, der gør, at vi ikke vil sælge "for billige" fælge og dæk for at undgå de deraf følgende problemer. Alle de fælge, som vi sælger, er omfattet af forskellige garantiordninger.


1963 Impala 565” twin turbo, Malmø Raceway
Dækimporten er i dag Nordens største forhandler af fælge til Amerikanske biler, men vi sælger også fælge til alle andre biler.

Jeg holder hele tiden øje med hvad der sker i USA af nye trends og tager en gang om året til USA for at blive inspireret og for at besøge forretnings forbindelser.

På vores værksted kan du få monteret de dæk og fælge som  du køber i vores forretning. Du kan også vælge at få dem sendt. Vi sender dagligt til alle lande i Europa.

 

1970 Oldsmobile Cutlass Convertible

 

 

Jeg har været en del af USA bil hobbyen i Danmark siden jegvar 16 år og er derfor godt inde i hvad der rør sig i dette miljø. Min første US bil købte jeg i 1981 da jeg var 17 år gammel (1971 Chverolet Chevelle SS) og har haft en del forskellige siden. 


I nogle år var jeg formand for den lokale US bil klub og National Drag Racing Club Denmark.

Dragracing har altid været min interesse og jeg var en bagmændene bag Jens Nybo’s Top Fuel Dragracing Team som vandt Europamesterskabet i verdens hurtigste motorsport i 1995 og 1996.
 I 1998 blev teamet nr. to i Europa.

Efter dette eventyr startede jeg sammen med nogle venner Danish Street Race Cup som var en lands dækkende serie for gaderace biler i fra 2000 til 2004. 

Her var jeg også chauffør på sin egen 1963 Impala 454 / 603”.  Senere blev den bygget om til en rigtig dragrace bil og forsynet med en 565” Twin Turbo.  Den er dog blevet solgt og de senere år er blevet helliget udviklingen af Dækimporten forretningen som tager meget af min sparsomme fritid.

 

 1963 Impala 565” twin turbo


Mine biler er  i dag en 1970 Oldsmobile Cutlass Convertible, 1957 Chverolet Bel Air og en 1972 Chevrolet Chevelle Wagon.


Dækimporten startede på Vestergade 89 i Horsens og flyttede efter 10 år til Hattingvej 9 i Horsens. I 2016 flyttes til Fuglevangsvej 47 i Horsens og 2020 afsluttede vi med flytning til  den nye adresse Åstrupvej 52, 7130 Juelsminde. 


Du er velkommen i vores butik hvor vi har over 100 fælge at se på.
Du kan også tage et kik på   Dækimportens Facebook side.

God fornøjelse med at se rundt i butikken.                                              
 

                

Dækimporten
Åstrupvej 52

7130 Juelsminde
Denmark
PH +45 75626388


info@daekimporten.dk